Και αυτό ισχύει εδώ και λίγες μέρες...



Καθώς τα κρύα πιάσανε για καλά, το βασικό είναι να... 



κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλες εκείνες τις προεκλογικές βλακείες που θα αρχίσουν να λέγονται, ώστε να προστατεύσουμε ό,τι έχει απομείνει από το πνεύμα μας...


Διότι, αυτοί όπως το πάνε,
με την αποβλάκωση που θέλουν να μας επιβάλλουν,



ή θα μας οδηγήσουν σε λοβεκτομή,
και σε φυτική κατάσταση,
ώστε να μην κουνιέται φύλλο...



ή στην πλήρη υποδούλωση,


με σκοπό τί άλλο φυσικά; τον πλουτισμό κάποιων...



Διότι, όπως λέει και ο κύριος Noam Chomsky, και έρχεται σε συμφωνία με αυτά που έγραφα πρόσφατα, σε αυτό το blog


 "Η επιχείρηση είναι ένας αυταρχικός οργανισμός. Οι σύγχρονες πολυεθνικές λειτουργούν βασιζόμενες στην αρχή ότι οι οργανικές μονάδες θα έχουν δικαιώματα πάνω στα άτομα. Άρα, είναι η ίδια αρχή που υποστηρίζει τις δυο άλλες μεγάλες μορφές αυταρχισμού του εικοστού αιώνα, δηλαδή τον μπολσεβικισμό και το φασισμό. Και οι τρεις απορρέουν από μια αντίληψη εντελώς αντίθετη με τον κλασικό φιλελευθερισμό, που αναγνωρίζει στα άτομα αναφαίρετα δικαιώματα. 

Οι πολυεθνικές έχουν αποκτήσει σημαντική δύναμη και παίζουν έναν πολύ ισχυρό ρόλο στην οικονομική, την κοινωνική και την πολιτική ζωή. Στα τελευταία είκοσι χρόνια, η κρατική πολιτική έχει επιδοθεί στην αύξηση αυτών των δικαιωμάτων εις βάρος της δημοκρατίας. Ιδού τι ονομάζουμε νεοφιλελευθερισμό: τη μεταφορά εξουσίας των πολιτών στις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Μια πολυεθνική διευθύνεται από ψηλά. Δεν είναι καθόλου ή σχεδόν καθόλου υπεύθυνη απέναντι στο λαό."


Για αυτό, προφυλαχτείτε απέναντι στο κρύο των ημερών...