Συνταγές μαγειρικής

Έκαστος στο είδος του και οι νοσηλεύτριες της ΜΤΝ στις συνταγές μαγειρικής! Μετά από κατάλληλη ενημέρωση σήμερα το μεσημέρι έφτιαξα το πρώτο μου μαγειρευτό φαγητό που να τρώγεται: κοτόπουλο φιλέτο γεμιστό, στη λαδόκολα παρακαλώ!! Άλλο να σας λέω και άλλο να βλέπετε και να τρώτε. Και μάλιστα δεν μου πήρε παραπάνω από 1,5 ώρα η αγορά των υλικών, η προετοιμασία και το μαγείρεμα. Τόσο εύκολο και απλό! Αφού δεν πίστευα στα μάτια μου, με έφτυνα μην με ματιάσω!

Τελικά όλα τα πράγματα, με την σωστή καθοδήγηση για το πώς να τα προσεγγίσεις, μπορεί να σου προσφέρουν χαρά και απόλαυση. Τίποτα σε αυτον τον κόσμο δεν είναι εύκολο ή δύσκολο από μόνο του, αλλά ίσως είναι σωστότερο να λέμε ότι έχουν εύκολη ή δύσκολη προσέγγιση. Και η προσέγγιση έχει να κάνει με το δικό μας υπόβαθρο, την δική μας διάθεση να ασχοληθούμε με το αντικείμενο, αλλά κυρίως με την καθοδήγηση που μας δίνει κάποιος που έχει ασχοληθεί πριν από εμάς με το άθλημα καθώς επίσης και με τη θέρμη και τον ζήλο που δείχνει ώστε να μας εξηγήσει αυτά που ο ίδιος έχει αντιληφθεί επί του θέματος (αν όντως έχει αντιληφθεί...).

Εδώ που είμαι πιστεύω θα αλλάξω πολύ... Το να μαγειρεύω με κέφι δεν το είχα φανταστεί ποτέ! Για να δω τι άλλο θα κάνω ώστε να επιβεβαιώσω το ρητό: "ανάγκα και θεοί πείθονται"!


"Συνταγές μαγειρικής" - Χαϊνηδες