Τα παιδιά των παιδιών, ω Παίδες Ελλήνων!




Ποιόν δρόμο είπαμε λοιπόν ότι δείχνουμε στα κα(η)μένα τα παιδιά μας τη σήμερον ημέρα, που αναζητείται ενότητα, σύμπνοια, συμπόρευση και συστράτευση;



"Ο δρόμος"
Στίχοι: Κωστούλα Μητροπούλου
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Ερμηνεία: Μάνος Λοΐζος







Ξέρετε, όμως, ποιό είναι το αστείο της υπόθεσης αγαπητοί μου; Ότι τα παιδιά του πρώτου βίντεο, είναι παιδιά των παιδιών του δεύτερου βίντεο...

Περίεργη η ελληνική φύσις...



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ισπανία αντιδρά όχι μόνο για την ανεργία αλλά και για το πολιτικό σύστημα. Tην στιγμή που οι διαδηλωτές φωνάζουν "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Έλληνες" στη χώρα μας η κυβέρνηση προτίθεται να πάρει και άλλα σκληρά μέτρα.

Ενώ το κυβερνών κόμμα των Σοσιαλιστών μετρά τις πληγές του από τις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ισπανία, το "Κίνημα 15Μ" συνεχίζει ακάθεκτο τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις πλατείες της ισπανικής επικράτειας, με επίκεντρο την Puerta del Sol στη Μαδρίτη.

Την ίδια στιγμή με το σύνθημα "Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες", οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη χλευάζουν για την απάθειά μας παρά τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση.

Στα μεγάφωνα της Puerta del Sol δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων: οι "Αγανακτισμένοι" αδιαφορούν για τις εκλογές με το ισχύον σύστημα, ενώ, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα El Pais, αποκλείουν το ενδεχόμενο το κίνημά τους να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι ένα τσουνάμι που πνίγει τους κυβερνώντες σοσιαλιστές.

Όπως λένε οι διοργανωτές, στις 29 του μήνα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Έως τότε δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και από τα μεγάφωνα φωνάζουν "Δεν αποχωρούμε" και "Δεν θα μας μετακινήσουν από την πλατεία del Sol".

http://news247.gr/kosmos/news/ispania_xleyasmos_ellhnes_kante_hsyxia_mhn_toys_ksypnhsoyme.871651.html?fb_ref=recArt