Η θηλυκιά η φύση



Υπάρχει πέρα από πολιτισμικές ή άλλου είδους κατασκευές. Πέρα από φτιασιδώματα, ορισμούς και περιορισμούς. Αφήστε τους ανθρωπολόγους να λένε για το αντίθετο... Υπάρχει κάτι πίσω από όλα τα ανθρώπινα που δεν βγαίνει και δεν ταξινομείται, δεν υποχωρεί και δεν βιβλιοδετείται: η φύση του. Η οποία είναι διττή, από τη φύση της!



Θαυμάστε το ερωτικό κάλεσμα, το κάλεσμα της ίδιας της φύσης. Το κάλεσμα που θέλει να σμίγει το θηλυκό με το αρσενικό. Πώς να αρνηθείς μια τέτοια πρόσκληση;


"Reels"
by Celtic Woman





Είναι η ίδια η φύση, που υπάρχει μέσα σε όλα τα φυσικά. Ακόμα και στα παραφύσει. Υπάρχει σε αυτά που βλέπουμε, σε αυτά που νοιώθουμε, σε αυτά που αγγίζουμε, σε αυτά που θέλουμε να αγγίξουμε. Υπάρχει στις πεταλούδες που αμέριμνες παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, ζωγραφίζουν, ταξιδεύουν. Θαυμάστε το ταξίδι τους στη φύση!


"The Butterfly"
by Celtic Woman





Μα κάπου στο διάβα αυτού του ταξιδιού, μπορεί η φύση να πληγωθεί... από την ίδια της τη φύση. Άρα η φύση πληγώνει και πληγώνεται. Και τότε αναδύεται, η στενοχώρια, η πληγή, η θλίψη, διόλου τυχαίο που είναι όλα τους θηλυκά... Μόνο τα θηλυκά, πραγματικά πονούν. Από τη γέννησή τους κιόλας. Παίζουν με χαρτιά σημαδεμένα από την ίδια τη φύση, καθώς άφησε το σημάδι της αέναης αναγέννησης, πάνω τους. Ορίστηκαν να γεννούν και έτσι να πονούν. Γεννούν ζωή, ιδέες, συναισθήματα, ενέργεια. Γεννούν αδιάκοπα και αλύγιστα. Και στο τέλος χαμογελούν.

Και οι άντρες; Χα... αυτοί είναι στο ντάπα ντούπα τους, κοινώς έχουν το χαβά τους! Τι να κάνουν όμως και αυτοί; Υπακούουν τη φύση τους, κοινώς υπακούουν ένα θηλυκό. Άρα κάπως ισοφαρίζει το πράγμα...



"Shenandoah"
by Celtic Woman