Ο τρόπος που σου πασπατεύουν τη ζωή


Και αν νομίζετε ότι ο τίτλος αυτής της ανάρτησης έχει σχέση με τον τίτλο της προηγούμενης ανάρτησης... θα έχετε απόλυτο δίκιο!

Διότι, πώς αλλιώς θα μπορούσε να εκφραστεί η κατάσταση όλων αυτών που:

"Βιάζονται στη ζωή τους";

Σταθείτε στη λέξη "βιά-ζονται": είναι όλοι αυτοί που ασελγούν πάνω στη ζωή τους κάποιοι άλλοι, που τους βιάζουν και τους κάνουν να τρέχουν χωρίς να ξέρουν το λόγο. Και αν βγαίνουν καθημερινές κραυγές από αυτούς τους βιασμούς, δεν είναι φυσικά από κάποιου είδους οργασμό, αλλά από έναν αποθνήσκοντα οργανισμό...

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα πείτε σε έναν φίλο ή γνωστό που κάτι θέλει να μοιραστεί μαζί σας, ότι "βιάζεστε" και δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε, αναρωτηθείτε απλά μήπως μια τέτοια δήλωση θα ήταν κατάφωρη ομολογία για το κακό που σας συμβαίνει... Και μετά αποφασίστε αν θα ασχοληθείτε ή όχι με τον φίλο σας.

Αποκαλυπτικό και επί της θεματολογίας χρόνος-βιασμός-αντίληψη πραγματικότητας, βρίσκω το κάτωθι βιντεάκι και το αφιερώνω στους απανταχού Καρδιολόγους συναδέλφους που τώρα ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους.





Επίσης, αποκαλυπτικό και επί της ανάστροφης θεματολογίας αντίληψη πραγματικότητας-βιασμός-χρόνος, βρίσκω την κάτωθι γελοιογραφία και την αφιερώνω στους απανταχού Καθηγητές Καρδιολογίας που τώρα τελειώνουν τη σταυροφορία τους.



Υ.Γ.: Να σημειωθεί ότι ομοίως ήμουν ο πρώτος Στράτος στο σχολείο που είχε pc (ηλεκτρονικό υπολογιστή) και ομοίως έχω πτυχίο Ιστορίας...! Αλλά, η μεγαλύτερη ομοιότητα με τη γελοιογραφία έγκειται στο γεγονός ότι έχω γνωρίσει άπειρους που με έχουν καθίσει σε καρέκλες απέναντί τους για να με ιερο-εξετάσουν και που δεν έχουν πάρει μυρωδιά τι τους λέω... και φυσικά "δεν κάθονται" να ασχοληθούν με τα βαθύτερα νοήματα των όσων τους λέω, γιατί πολύ απλά... βιά-ζονται στη ζωή τους!!!